Retraites

Zweden  |  21 januari 2024 - 28 januari 2024

Deze editie van 'Oerkompas terug naar de oorsprong' is voor mannen die graag in de natuur willen verblijven en bezig zijn met persoonlijke ontwikkeling. Het zijn mannen die pijnpunten vanuit het verleden een plek willen geven. Denk aan: conflicten in de relatie, scheiden, spanningen in de familie met ouders (voorouders) of de relatie met je kinderen. Maar denk ook aan mannen die de druk en stress van het werk voelen in combinatie met liefde en betrokkenheid voor zichzelf of bij het gezin. Mannen die met woorden - de ander die zo dierbaar voor ze is - niet meer kunnen bereiken. Die anderen gekwetst hebben en of gekwetst zijn en die daarmee op zoek zijn naar wie ze in de essentie zijn. Mannen die willen leren om naar hun gevoel te gaan en daar uiting aan te geven. Daar waar eeuwen oude rituelen vanuit het Sjamanisme zijn weg vindt en verklaren met het hoofd geen zin meer heeft.

 

Het beloofd een 'life changing' event te worden met meerdere coaching sessies, workshops en activiteiten. Met elkaar mooie herinneringen maken, zodat we onze eigen broederschap creëren. Wil je erbij zijn? Laat weten dat je mee gaat en reserveer zo je plek voor deze reis.

Wie?

Op locatie is er plek en ruimte voor een beperkte groep mannen. Het is voor iedereen die meer verdieping wilt in zichzelf en opnieuw richting wilt geven aan zijn leven.

Wat?

  • De kosten voor dit life event zijn: € 1996,- incl. (btw. aftrekbaar voor ondernemers)
  • Dit is inclusief overnachtingen, opstellingen, stilte wandeling, krachtrituelen (zoals een vuur ceremonie), verdiepende gesprekken en empowerment opdrachten. Het is exclusief de reis naar de bestemming.
  • Ontbijt, lunch en avond eten zijn inbegrepen.
  • Ons verblijf beschikt over een sauna midden in de bossen en kijkt uit over een meer.
  • Je bent vrij om je verblijf te combineren met activiteiten in de omgeving. Er is een ski resort op 40 min rijden van onze locatie. (deze activiteiten zijn niet bij de prijs inbegrepen)

Wanneer?

Aankomst op zondag 21 januari 2024

Vertrek op zondag 28 januari 2024

Waar?

Lerum S, Västra Götalands , Zweden (1100 km vanaf Utrecht)

 
Wat kun je verwachten?

Veiligheid

Tijdens deze dagen wordt een veilige setting gecreëerd. Je mag delen met de groep, maar het hoeft niet. Er is ook voldoende ruimte voor één op één gesprekken. Met elkaar wordt de verbinding gelegd vanuit intentie. Zo leggen we een veilige basis.

Kracht halen uit rituelen

We zijn in Zweden, daar waar de Vikingen de basis hebben gelegd voor krachtige rituelen. Met elkaar leggen we een medicijnwiel en roepen we de elementen aan. Een vuurceremonie in de sneeuw mag zeker niet ontbreken.

Gevoelens & emoties

Ieder mens heeft zijn eigen gevoelens en emoties. De manier waarop je hiermee omgaat is verschillend. Zo ontstaan er pijnplekken. Soms wordt er een pijnplek aangeraakt. Wat doe je dan? We geven gevoelens en emoties een plek en betekenis. Een familieopstelling kan hierin bijdragen.

Geborgenheid & gedragenheid

Je zal je geborgen en gedragen voelen, door de plek, de groep, jezelf en mij facilitator. We zorgen dat ons hoofd, buik en hart op één lijn is, zodat er een connectie ontstaat vanuit het hart. We ervaren broederschap. Wij zijn één!Voor mannen die willen ervaren dat echte broederschap nog bestaat.

Voor mannen die willen onderzoeken wat er verscholen zit

onder stress, boosheid en frustratie.

 

Om zo een diepere laag in zichzelf aan te boren.Meld je aan en verzeker jezelf van een plaats op deze prachtige reis.

Je ontvangt een mail op het moment dat er meer informatie beschikbaar is.

Terug naar de oorsprong een reis om nooit te vergeten!