Aanbod & Informatie

Hier vind je meer achtergrond informatie over de verschillende activiteiten en wat je bij Oerkompas kunt doen.

Klik op de foto en lees meer.

 

Mocht je ondanks de extra informatie aanvullende vragen hebben, stel ze gerust via info@oerkompas.nl of via contact.

Ik kom graag met je in contact!Ceremonies

Regelmatig organiseer ik verschillende ceremonies. Voor zowel mannen als voor vrouwen. Elke ceremonie heeft de diepgang van het Sjamanisme.


Retraites

Retraites koppel ik graag aan het seizoen. De winter editie is voor mannen in Zweden. Daarnaast is er een editie voor stellen.


Medicijnwiel

Het Oerkompas is vrij vertaald een medicijnwiel. Hiermee is een eeuwenoude tool gecreëerd om antwoorden te krijgen op levensvragen.Sterven

Rituelen rondom sterven zijn eeuwen oud. Zo'n ritueel kan de stervende helpen bij de overgang van leven naar dood.


Familieopstelling

De manier waarop jij gevoelens en emoties ervaart of de wijze waarop je hiermee omgaat is meegegeven vanuit je gezin van herkomst.


Plantmedicijn

Een Sjamanistische ceremonie met plantmedicijn kan helpend zijn om je bewustzijn te vergroten. Het biedt een ander perspectief op je levensvragen,Sjamanisme

Sjamanisme is de oudste en krachtigste spirituele levenswijze en helingsmethode die de mensheid kent. Jeroen is Sjamanistisch Practitioner.


Workshop

Wil je graag kennismaken met de basis principes van het Sjamanisme? Maak een Sjamanistische trancereis en ontdek welk krachtdier bij je hoort.


Agenda

Met regelmaat zijn er diverse events. Houdt deze pagina in de gaten voor nieuwe data en ontwikkelingen. Zoals; drum cirkels, sharings en trancereizen.Tarieven

Klik hier om naar de tarievenpagina te gaan en een overzicht te vinden van de verschillende prijsopgaven.

 


Reviews

We zijn er trots op hoe iedereen een ceremonie of retraite op zijn of haar eigen manier ervaart. Lees hier klantervaringen.Mocht je ondanks de extra informatie aanvullende vragen hebben, stel ze gerust via info@oerkompas.nl of via contact.

Ik kom graag met je in contact!