Het verhaal van Jeroen

Ruim 21 jaar werk ik met mensen. Als psychotherapeut, coach, interim manager en sjamanistisch practitioner. Als coach werk ik vanuit vier dimensies; mijn hoofd (denken), buik (gevoel en emotie), hart en onderbuik (intuïtie). Dit doe ik met een nuchtere, maar sensitieve insteek.

 

In 2018 besloot ik een opleiding te volgen op het gebied van organisatie en familieopstellingen. De insteek voor mij was om bekwaam te worden in organisatieopstellingen. Al snel kwam ik erachter dat plek en ordening de kern is van een opstelling en dat je ouders en voorouders daarin een plek verdienen. Een familieopstelling bracht mij voor het eerst dicht bij mijn oorsprong. Er werd mij een manier aangereikt om vanuit mijn gevoel en intuïtie mezelf te onderzoeken en te helen op delen waar dit nodig was. Tot die tijd had ik al mijn opleidingen (hbo, post hbo en wo) gevolg vanuit de theorie en dus uit het hoofd. In mijn werk komt mijn kennis, kunde en karakter samen. Deze kennis en ervaring deel ik graag met anderen.


In mijn eigen praktijk (2017) begeleid ik mensen op vier niveaus in hun persoonlijke ontwikkeling. Ontwikkelvragen kunnen gesteld worden op mentaal, fysiek, emotioneel en spiritueel gebied. Om inzicht te krijgen en pijnplekken te verzachten maak ik gebruik van het medicijnwiel.

(De vier richtingen: Daan van Kampenhout)

(Genezing volgens het Medicijnwiel: Marielu Lörler)

 

Het medicijnwiel heb ik vrij vertaald naar Oerkompas.

Meerdere keren per jaar onderga ik zelf een familieopstelling, ceremonie(s) en (sjamanistische) opleiding. Veel leer ik ook van collega's die fungeren als mentor. Zo blijft mijn kennis up to date en dit vervult mijn leven als een continue stroom.

 

Met Oerkompas komt alles samen. Vanuit een dieper niveau van innerlijk weten, weet ik dat dit mijn koers is.


"Jeroen organiseert retraites in binnen en buitenland, workshops en trainingen en geeft één op één therapeutische consulten. Samen met zijn partner organiseert hij regelmatig Date Night en relatietherapie weekenden voor stellen."Sjamanistische kennis & achtergrond

In het jaar 2017 ben ik voor het eerst in contact gekomen met Sjamanistische rituelen en ben ik zelf rituelen gaan toepassen. Jaarlijks ontwikkel ik mij op mijn vakgebied. Ik heb kennis en ervaring in het werken met het levenswiel volgens de Sjamanistische visie van Daan van Kampenhout. Basis kennis van het Syberisch Sjamanisme en bijbehorende ceremonies en rituelen.

 

Gedurende een periode van twee jaar tijd wordt ik volledig ingewijd in het Sjamanisme vanuit de visie van Sandra Ingerman.

Hiervoor heb ik de volgende Sjamanistische stappen doorlopen:

1. Reis van de Sjamaan

2. Heling van de Aarde

3. Sjamanistische Extractie

4. Dood en sterven

5. Heling met spiritueel licht

6. Soul retrieval (voorjaar 2024)

 

In de afgelopen jaren is gebleken dat zielsreizen (zielen begeleiding naar het licht of open staan voor iemands spirit helpers) een vaardigheid is welke mij vanuit de natuur is geven. Regelmatig maak ik zelf Sjamanistische trancereizen met de intentie om contact te houden met de ongeziene werelden, voor momenten dat ik of iemand anders dit nodig heeft.

Welke richting je op wilt bewegen, welke keuzes je gaat maken. Je hart vertelt je welke kant je op mag in het leven.