Het verhaal van Jeroen

Ruim 21 jaar werk ik met mensen. Als psychotherapeut, coach, interim manager en sjamanistisch practitioner. Als coach werk ik vanuit vier dimensies; mijn hoofd (denken), buik (gevoel en emotie), hart en onderbuik (intuïtie). Dit doe ik met een nuchtere, maar sensitieve insteek.

 

Zo'n vijf jaar geleden besloot ik een opleiding te volgen op het gebied van organisatie en familieopstellingen. De insteek voor mij was om bekwaam te worden in organisatieopstellingen. Al snel kwam ik erachter dat plek en ordening de kern is van een opstelling en dat je ouders en voorouders daarin een plek verdienen. Een familieopstelling bracht mij voor het eerst dicht bij mijn oorsprong. Er werd mij een manier aangereikt om vanuit mijn gevoel en intuïtie mezelf te onderzoeken en te helen op delen waar dit nodig was. Tot die tijd had ik al mijn opleidingen (hbo, post hbo en wo) gevolg vanuit de theorie en dus uit het hoofd. In mijn werk komt mijn kennis, kunde en karakter samen. Deze kennis en ervaring deel ik graag met anderen.


In mijn eigen praktijk begeleid ik mensen op vier niveaus in hun persoonlijke ontwikkeling. Ontwikkelvragen kunnen gesteld worden op mentaal, fysiek, emotioneel en spiritueel gebied. Om inzicht te krijgen en pijnplekken te verzachten maak ik gebruik van het medicijnwiel.

(De vier richtingen: Daan van Kampenhout)

(Genezing volgens het Medicijnwiel: Marielu Lörler)

 

Het medicijnwiel heb ik vrij vertaald naar Oerkompas.

Meerdere keren per jaar onderga ik zelf een familieopstelling, ceremonie(s) en (sjamanistische) opleiding. Veel leer ik ook van collega's die fungeren als mentor. Zo blijft mijn kennis up to date en dit vervult mijn leven als een continue stroom.

 

Met Oerkompas komt alles samen. Vanuit een dieper niveau van innerlijk weten, weet ik dat dit mijn koers is.


Welke richting je op wilt bewegen, welke keuzes je gaat maken. Je hart vertelt je welke kant je op mag in het leven.