Ervaringen

Retraite Zweden

"Man, dit heeft echt al m'n verwachtingen overtroffen. Een onvergetelijke reis. Mijn dank is groot"


"Dit was een krachtig samenspel waar grote levensvraagstukken zijn beantwoord. Waarin nieuwe inzichten zich hebben gevormd."

"Als een vernieuwd persoon of zoals ik in de essentie zou willen zijn, ga ik een volgende fase van mijn leven in."


"Onwijs bijzonder om in zo'n korte tijd verbondenheid te ervaren. Een prachtig avontuur met een mooie groep onbekende mannen die na deze week als een broederschap voelde. Een aanrader voor iedereen die zich als persoon wilt ontwikkelen en die klaar is voor de volgende stap in zijn leven.""De verbinding en liefde die jij (Jeroen) in deze week hebt laten ontstaan in een groep met 11 onbekende mannen was magisch."

"Van een stilte wandeling met mijn innerlijke kind, tot aan slappe mannengesprekken in de sauna met uitzicht op het bevroren meer. Ik heb genoten."

"De diepgang van Sjamanistische rituelen en overtuigingen loslaten. De nieuwe inzichten neem ik mee in mijn verdere leven. Op alle vlakken mijn verwachtingen overtroffen."


"Wat valt er te zeggen over wat we beleefd hebben? Broederschap, verdieping en het aanboren en aankijken van blokkades die door de stilte en gesprekken naar voren komen en in de energie aangepakt kunnen worden. Ik ga terug naar Nederland met broeders en hernieuwde energie.""Bedankt voor deze ervaringen op te doen en opnieuw te leren voelen en kijken!"

"Wat een avontuur! Mannen met eigen levenservaring krijgen zo snel een onderlinge band. Vrienden voor het leven."

"De Sjamanistische trancereizen waren uit mijn comfortzone, maar de ervaring hierin was heel bijzonder, bizar en met woorden niet te beschrijven."


"Wat een prachtige avontuur en een mooie introductie in het Sjamanisme. Deze week heeft mij meer in verbinding gebracht met mijn hart, gevoel en intuïtie dan ik had durven dromen.""In één woord: prachtig! De facilitator Jeroen, de eenheid van de groep, de locatie, de opdrachten, de diepgang, de verlichting. Een dikke 10+ en dat is nog te weinig."