Ceremonies

Individueel

De individuele ceremonies zijn voor zowel mannen als vrouwen. De ceremonie is een trance reis op de drum, ratel en native flute (live bespeelt).


Een ceremonie start altijd met een intentie. Vanuit deze intentie is het mogelijk contact te leggen met je voorouders, jouw beschermengelen, krachtdieren en spirit helpers. Het kan ook dienen als meditatief en ontspannen reis.

Mannen

De mannen ceremonies brengt je terug naar de oorsprong. Op basis van de Sjamanendrum maak je een trancereis. We maken gebruik van alle elementen: aarde, water, vuur en lucht.

 

Deze ceremonie helpt mannen om naar hun gevoel te gaan, connectie te maken met het hart. Kracht te voelen die diep van binnen waarneembaar is. Afdalen naar de diepste van je ziel. Terug naar de oorsprong.

Stellen

De stellen ceremonies zorgen voor een extra verdieping als stel. Je maakt de reis samen en boort zo een diepere laag in jullie relatie aan.

 

 

Met deze ceremonie vier je je relatie. Is de mogelijkheid om te ervaren dat jullie zielsverwanten zijn. 


Deze ceremonies organiseer ik samen met mijn partner Kim.


Tijdens de trancereis wordt altijd gebruik gemaakt van de ratel, native flute en drum. Door het ritme van de drum kom je in een trance en een andere staat van bewustzijn. Tijdens deze trancereis wordt geen gebruik gemaakt van het plantmedicijn.

Verschillende energetische geuren ondersteunen de zintuigelijke beleving.

"De Sjamanistische trancereizen waren uit mijn comfortzone, maar de ervaring hierin was heel bijzonder, bizar en met woorden niet te beschrijven."Introductie Workshop Sjamanisme

Kom meer te weten over het oude sjamanisme en ontdek je krachtdier.

Benieuwd naar data en praktische informatie?

"De diepgang van Sjamanistische rituelen en overtuigingen loslaten. De nieuwe inzichten neem ik mee in mijn verdere leven. Op alle vlakken mijn verwachtingen overtroffen."Sjamanistische ceremonie met plantmedicijn.

Ga uit je hoofd naar je hart en verbind met jouw intentie voor een unieke reis.

Nieuwsgierig naar het plantmedicijn en extra informatie?

"Voel en ervaar de kracht van een zuivere ceremonie."

Streekbos Enkhuizen | Bovenkarspel

Yurt | Friesland

Praktijk | Enkhuizen


Onze ceremonie locaties zijn in de natuur (Streekbos Enkhuizen), een yurt in Friesland

en onze praktijk in de binnenstad van  Enkhuizen.

Vraag naar de mogelijkheden.