Retraite

Zweden  |  5 - 11 januari 2025

Deze editie van 'Oerkompas terug naar de oorsprong' is voor mannen die graag in de natuur willen verblijven en bezig zijn met persoonlijke ontwikkeling. Het zijn mannen die pijnpunten vanuit het verleden een plek willen geven. Denk aan: conflicten in de relatie, scheiden, spanningen in de familie met ouders (voorouders) of de relatie met je kinderen. Maar denk ook aan mannen die de druk en stress van het werk voelen in combinatie met liefde en betrokkenheid voor zichzelf of bij het gezin. Mannen die met woorden - de ander die zo dierbaar voor ze is - niet meer kunnen bereiken. Die anderen gekwetst hebben en of gekwetst zijn en die daarmee op zoek zijn naar wie ze in de essentie zijn. Mannen die willen leren om naar hun gevoel te gaan en daar uiting aan te geven. Daar waar eeuwen oude rituelen vanuit het Sjamanisme zijn weg vindt en verklaren met het hoofd geen zin meer heeft.

 

Het beloofd een 'life changing' event te worden met meerdere coaching sessies, workshops en activiteiten. Met elkaar mooie herinneringen maken, zodat we onze eigen broederschap creëren. Wil je erbij zijn? De editie van januari 2024 was snel vol geboekt en beoordeeld door de deelnemers met een gemiddeld cijfer van een 9.8!

Ga mee met de volgende editie

en reserveer zo op tijd je plek voor deze onvergetelijke reis.

Wie?


Op locatie is er plek en ruimte voor een beperkte groep mannen. Het is voor iedereen die meer verdieping wilt in zichzelf en opnieuw richting wilt geven aan zijn leven.

Voor elke man die broederschap wilt ervaren.


Wat?


De kosten voor dit life event zijn: € 1996,- incl. btw. Btw. is aftrekbaar voor ondernemers, vraag naar de voorwaarden.

 

Dit is exclusief de reis naar de bestemming.

 

De retraite is inclusief:

  • overnachtingen (gedeelde kamer);
  • gebruik bedlinnen en handdoek;
  • ontbijt, lunch en avond eten;
  • dagelijks gebruik sauna;
  • (familie-) opstellingen;
  • stilte wandeling (5.5 uur wildernis hike);
  • krachtrituelen (zoals een vuur ceremonie);
  • verdiepende gesprekken;
  • één op één gesprekken;
  • empowerment opdrachten.

Ons verblijf beschikt over een sauna midden in de bossen en kijkt uit over een meer.

 

Je bent vrij om je verblijf te combineren met activiteiten in de omgeving. Er is een ski resort op een uur rijden van onze locatie. (deze activiteiten zijn niet bij de prijs inbegrepen)

 

De week bestaat uit een weekprogramma waarin bovenstaande is geïntegreerd. Hierin boren we diepere lagen van emotie aan en maken we gebruik van oude sjamanistische wijsheden en rituelen. Er is een goede balans tussen inspanning en ontspanning gedurende de dag.


Wanneer?


Aankomst op zondag 5 januari 2025 vanaf 10.00 uur

Vertrek op zaterdag 11 januari 2025 om 16.00 uur


Waar?


De locatie ligt gelegen boven op de top van de Bockaberg.  Floda, Zweden (1100 km vanaf Utrecht). Het is 25 min. rijden vanaf Götenborg. Omgeven door prachtige ongerepte natuur, daar waar verstilling en persoonlijke groei mogelijk is. Dat is waar het avontuur begint.

 

Zie ik je daar?

 


Life changingVoor mannen die willen onderzoeken wat er verscholen zit

onder bepaalde emoties en hiermee willen leren omgaan.

 Wat kun je verwachten?

Veiligheid

Tijdens deze dagen wordt een veilige setting gecreëerd. Je mag delen met de groep, maar het hoeft niet. Er is ook voldoende ruimte voor één op één gesprekken. Met elkaar wordt de verbinding gelegd vanuit intentie. Zo leggen we een veilige basis.

Kracht halen uit rituelen

We zijn in Zweden, daar waar de Vikingen de basis hebben gelegd voor krachtige rituelen. Met elkaar leggen we een medicijnwiel en roepen we de elementen aan. Een vuurceremonie in de sneeuw mag zeker niet ontbreken.

De natuur voorziet

De natuur in Zweden is ongerept. We maken gebruik van de kracht van de natuur. Een wildernis hike is zeker onderdeel van het programma. We gaan door weer en wind en nemen ons innerlijke kind mee op pad.

Gevoelens & emoties

Ieder mens heeft zijn eigen gevoelens en emoties. De manier waarop je hiermee omgaat is verschillend. Zo ontstaan er pijnplekken. Soms wordt er een pijnplek aangeraakt. Wat doe je dan? We geven gevoelens en emoties een plek en betekenis. Een familieopstelling kan hierin bijdragen.

Geborgenheid & gedragenheid

Je zal je geborgen en gedragen voelen, door de plek, de groep, jezelf en mij facilitator. We zorgen dat ons hoofd, buik en hart op één lijn is, zodat er een connectie ontstaat vanuit het hart. We ervaren broederschap. Wij zijn één!

Oer voeding

Het ontbijt, lunch en avondeten is bij de prijs inbegrepen. Onze Nederlandse 'oer kok' zorgt voor onze oer voeding. Lokaal ingekocht, precies zoals het moet zijn en rekening houdend met dieetwensen. Voor mannen die willen ervaren dat echte broederschap nog bestaat.Ervaringen

"Man, dit heeft echt al m'n verwachtingen overtroffen. Een onvergetelijke reis. Mijn dank is groot"


"Dit was een krachtig samenspel waar grote levensvraagstukken zijn beantwoord. Waarin nieuwe inzichten zich hebben gevormd."

"Als een vernieuwd persoon of zoals ik in de essentie zou willen zijn, ga ik een volgende fase van mijn leven in."


"De verbinding en liefde die jij (Jeroen) in deze week hebt laten ontstaan in een groep met 11 onbekende mannen was magisch."

"Van een stilte wandeling met mijn innerlijke kind, tot aan slappe mannengesprekken in de sauna met uitzicht op het bevroren meer. Ik heb genoten."

"De diepgang van Sjamanistische rituelen en overtuigingen loslaten. De nieuwe inzichten neem ik mee in mijn verdere leven. Op alle vlakken mijn verwachtingen overtroffen."
Boek nu en verzeker jezelf van een plaats op deze prachtige reis.

 

De vorige volgende editie was snel uitverkocht.

Er is voor een beperkt aantal deelnemers een plek dus wees er op tijd bij.

Terug naar de oorsprong een reis om nooit te vergeten!