Familie opstelling

Een familieopstelling kan helpen op het moment dat je emoties en gevoelens ervaart. De manier waarop je deze beleefd of de wijze waarop je hiermee omgaat is meegegeven vanuit je gezin van herkomst. Daarmee kan een emotie zwaar aanvoelen, zolang je hier niet naar kijkt. Het kan zo zijn dat gevoelens en emoties binnen de familie van generatie op generatie doorgegeven wordt. Dit kan voorkomen uit traumatische gebeurtenissen uit je jeugd en er kan emotie worden doorgegeven uit de vaderlijn, moederlijn of verre voorouders. Dit gebeurd op onbewust niveau.

 

"Waarom doe ik wat ik doe of reageer is zo op deze situatie?"

Samen stellen we je ouders en je voorouders op. Dit doen we aan de hand van 'vloer ankers', 'anatomische poppen' of het 'medicijnwiel'. Door jouw zwaarte aan te kijken en zo jouw specifieke thema een plek te geven, lukt het om heling te vinden in jezelf. Je wordt in staat gesteld om het te stoppen en zo de zwaarte niet aan je kinderen mee te geven.

 

Thema's die je kunt opstellen zijn bijvoorbeeld: zelfliefde, rouw en verlies, zingeving, trauma, geluk, keuzes en stress.


Al je doen en laten vanuit het onbewuste is door je ouders en voorouders mee gegeven.

Van generatie op generatie.

Wanneer je een afspraak wilt, vult je gegevens in en ik neem contact met je op.

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.